Locaties

In de meeste gevallen heeft de overledene een geliefde locatie om begraven of gecremeerd te worden. Ondanks de locaties waar wij veel komen, verzorgen wij uitvaarten door heel Nederland.

40 jaar ervaring

Persoonlijk betrokken

24/7 bereikbaar

Er zijn tal van begraafplaatsen en crematoriums te vinden. Iedere begraafplaats of crematorium heeft zijn eigen karaktereigenschappen of emotionele waarde. Vandaar dat onze service verder reikt dan onze eigen omgeving. Uitvaartverzorging Rob van de Velde verzorgt ieder afscheid waar u dat wilt. Bekijk hieronder ons overzicht begraafplaatsen, crematoriums en ons uitvaartcentrum.  

Begraafplaatsen

Onze uitvaarten vinden veelal plaats in en rondom De Ronde Venen. Met prachtige begraafplaatsen als in Abcoude, Baambrugge en Wilnis is er een ruim aanbod te vinden in de omgeving. Bekijk een overzicht van onze meest bezochte begraafplaatsen. 

Crematoriums

Wanneer u kiest voor een crematie, zijn er diverse crematoriums waar u voor kunt kiezen. Ieder crematorium heeft zijn eigen unieke kenmerken, diverse zalen of mogelijkheden. Via onderstaand overzicht ziet u met welke crematoriums wij veel werken. Uiteraard heeft u ook hierin een vrije keuze in andere creatoriums

Uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum in Vinkeveen is exclusief voor Rob van de Velde Uitvaartverzorging en garandeert u daarmee de tijd, rust en ruimte die u nodig heeft om afscheid te nemen. De centrale locatie in Vinkeveen stelt u in staat om op ieder gewenst moment (in overleg) uw rouwbezoek te volbrengen.

Lees meer informatie over het uitvaartcentrum Vinkeveen

Uw uitvaartwensen of vragen bespreken? Wij helpen u graag.


    Rob van de Velde

    Ervaringen met Uitvaartverzorging van de Velde